Volledige verzorging voor uw feesten en zakelijke bijeenkomsten

Arrangementen

Ontdek onze catering- en technische opties voor uw evenement

Bij Opera Zalencentrum bieden wij verschillende arrangementen voor uw evenementen. Wij kunnen uw feest of zakelijke bijeenkomst volledig verzorgen, inclusief catering en technische ondersteuning. Van recepties en verjaardagen tot modeshows en jubilea, wij hebben alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wij denken graag met u mee en kunnen ons aanbod afstemmen op uw wensen en ideeën. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van Opera Zalencentrum.

Zaalverhuur

Bij Opera Zalencentrum kunt u een van onze zalen huren voor uw evenement en deze door ons laten inrichten. Wij richten de zaal volledig naar uw wensen in: de juiste opstelling, kleuren en stijl. Alles wordt persoonlijk aangepast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. De catering, bediening, etc. verzorgt u echter liever zelf.

Kale zaalverhuur

Bij Opera Zalencentrum kunt u een van onze zalen huren voor uw evenement zonder verdere assistentie van ons. U zorgt zelf voor de inrichting en decoraties. U kunt gebruikmaken van onze keukenfaciliteiten, maar u dient zelf voor drinken en/of eten te zorgen

Bruiloften

Bij Opera Zalencentrum begrijpen we dat bruiloften vaak veel stress met zich meebrengen. Laat ons u daarom helpen, van receptie tot het ja-woord, zodat u zonder zorgen terug kunt kijken op een van uw mooiste dagen.

Laat Opera uw bruiloft tot een onvergetelijke dag maken en geniet zonder zorgen.

Arrangementen

Wilt u alles met betrekking tot uw speciale gelegenheid uit handen geven, dan kunt u bij Opera Zalencentrum kiezen voor een compleet verzorgd arrangement. Wij verzorgen niet alleen de perfecte inrichting en decoraties, maar ook de catering, de bar, het personeel en alles wat er nodig is om uw dag memorabel te maken.
Bij Opera Zalencentrum zijn alle niveaus van verzorging van uw evenement mogelijk, van kale zaalverhuur tot een compleet verzorgd arrangement.

Feesten

Een feest organiseren is meestal moeilijker dan het lijkt. Er komt veel bij kijken voordat u alles tot in de puntjes heeft geregeld en waarschijnlijk merkt u dan op de avond zelf dat er nog laatste zaken afgehandeld moeten worden.
Met onze sfeervolle locatie en uitstekende service geeft u uw feest net dat vleugje meer klasse waardoor geen van uw gasten de avond nog vergeet!

Eindexamenruimte

Als u op zoek bent naar ruimte om uw studenten examens of tentamens te laten afnemen, bent u bij Opera Zalencentrum aan het juiste adres. Wij beschikken over vijf zalen die kunnen worden ingericht als examenlokalen. Voor zowel grote als kleine groepen examenkandidaten hebben wij de juiste ruimte beschikbaar. Wij hebben de capaciteit om 5000 examenkandidaten tegelijk examen te laten doen. Profiteer van onze scherpe tarieven en de gemakken waarvan wij u kunnen voorzien, zoals stoelen, tafels en eventuele audiovisuele apparatuur.

Wij zorgen ervoor dat de examenlokalen rustig en comfortabel zijn ingericht, zodat dat de kandidaten zich kunnen concentreren op hun examens. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een examenruimte bij Opera Zalencentrum.